Social Icons

WILO Add-In Tool (Wilo eklentisi)

Revit ile artık Wilo marka pompaları 

seçmek ve çizmek çok daha kolay. 

İnşaat sektöründe Yapı Bilgi Modellemesi (BIM) kullanımı, basit bir işlem değildir.
Wilo, BIM projelerinizde kullanacağınız kendi BIM içeriğinize kolay erişim sağlayan dünyadaki ilk pompa sistemleri imalatçısıdır. MagiCAD İçerik Kitaplığına erişimi olan danışmanlar, eksiksiz ve güncel Wilo veritabanını kullanabilmektedir. 
Wilo Revit Eklentisi, akıllı Revit ürün ailemizi ETIM ürün bilgileri ile BIM projelerinize doğrudan dâhil etmenize olanak tanır. 'Wilo Butonu' doğrudan Revit'e yüklenebilir ve kullandığınız çizim uygulamasından bağımsız olarak çalışır. 
BIM için Wilo Revit Eklentisi;  tesisatçılara, danışmanlara, mekanikçilere ve proje tasarımı yapan firmalara, bakım hizmeti sağlayıcılarına ve OEM (orijinal ekipman üreticileri) ortaklarına sunduğumuz kapsamlı hizmet ve desteğin bir parçasıdır.  
BIM desteğine ek olarak hizmetlerimiz arasında teknik destek, Wilo Ürün Kataloğu ve Wilo-Select, Wilo Değişim Hizmetleri ve Araçları, Wilo-Brain eğitim konsepti ve pompa bağlantılarını yapma desteği yer alır.



Revit MEP - MagiCAD


Revit ile her şeyi yapamazsınız, fakat yapabileceğiniz birçok şey var...


Beklentileri çok yüksek seviyelerde olup, ''REVIT MEP'' ekran başına oturup bir şey yapamayınca, vazgeçmek sizi çözüme ulaştırmaz...



 

Sample text

Sample Text

Sample Text

 
Blogger Templates